Tuotteiden tilaaminen ja tiedustelut

Tilaaminen onnistuu kätevimmin sähköpostilla teuvo@hdvaara.fi tai hdvaara@gmail.com osoitteeseen. Näillä sivuilla olevasta "ota yhteyttä" linkistä voi lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen hdvaara@gmail.com vaikka omaa sähköpostia ei olisikaan. Muistathan laittaa oman yhteystietosi viestiin mukaan.

Kaikissa sivuilla näkyvissä hinnoissa on jo mukana ALV 24%. Maksaa voit ennakkomaksulla tilisiirtona, postiennakkona tai käteisellä noudettaessa.

Om Jotkin tuotteet kuten erikoinen rannerengas tuossa ohessa eivät ole ihan sellaisenaan myynnissä. Siitä on kuvan yhteydessä yleensä maininta. Niitä tai niiden kaltaisia tuotteita voi silti tilata kunhan toimitussisällöstä sovitaan. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse

Paketointikulut sisältyvät kaikkien tuotteiden hintaan mutta postimaksut lisään loppusummaan.
Maksetut alle 60€ lähetykset lähetän yleensä pikakirjeenä tai saantitodistuksella. Tyypillinen kevyen korun postimaksu on pikakirjeenä 7,80€ ja kirjattuna kirjeenä 10,73€.
Arvokkaimmat tuotteet lähetän postivakuutettuina lähetyksinä kuten laki vaatii. Tyypillinen vakuutetun lähetyksen hinta on 17,80€.
Jos haluat käyttää postiennakkoa, se tuo 5,00€ lisäkustannuksia.
(hintaesimerkit huhtikuulta 2017, lähde:www.posti.fi).

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-2 viikkoa. Joskus voi sopivien istutettavien kivien tai erikoisten materiaalien etsimisessä mennä aikaa ja tulla hieman pidempiä viiveitä.

Jos tulet katumapäälle tai haluat muuttaa tilaustasi, onnistuu se helposti laittamalla sähköpostia tai soittamalla 0504610222.

Postimyyntinä toimitetut tuotteet voi luonnollisesti aina palauttaa perinteisen14 vrk palautuskäytännön mukaan. Muutenkin peruslähtökohta on, että asiakas on aina oikeassa.

Materiaalivikojen ja valmistuvirheiden osalta hopeaesineillä on 10 vuoden takuu. Jousimekanismeilla varustetuilla valmislukoilla on vuoden takuu.

Hauskimpia tilauksia korun tekijän kannalta ovat ne ainutlaatuiset työt, jotka saan suunnitella alusta alkaen tilaajan idean pohjalta. Eivätkä ne ole sen kalliimpia kuin listatuotteetkaan: suunnittelutyö on meillä ilmaista koska sehän ei ole oikeastaan työtä vaan suurta hupia. Ota yhteyttä niin toteutetaan ideasi!

Teuvo Vaara